شیر سه لیوان.
شکر  یک لیوان
زعفران نصف ق.چ
پودر ژلاتین  سه ق .غ
خامه  صبحانه صورتیا صدگرم
گلاب  سه ق.غ
وانیل یک چهارم ق.چ
آب سرد  نصف لیوان
پسته کامل پودر شده سه ق.غ(اختیاریه،موقع ریختن تو قالب روی سطح دسر میمونه)
پودر ژلاتین و بریزید رو اب سرد ،بعد بذارید رو بخار کتری تا کامل حل بشه،شیر و شکر و زعفرون و بریزید تو قابلمه و رو شعله تا بجوشه.بعد شعله رو خاموش کرده و گلاب و وانیل و اضافه کنید و بذارید سرد بشه،کاملا که خنک شد،چند قاشق  از موادتون به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ،بعد بریزید تو مواد دسر،کاملا خنک باشه تا خامه نبره و دون دون نشه،بعد ژلاتین کامل خنک شده رو به کل مواد اضافه کنید و هم بزنید و بریزید تو قالب،قالب من سیلیی بود،به مدت پنج ساعت تا ببنده،من شب درست کردم و صبح از قالب جدا کردم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تحصیل و مهاجرت به خارج از کشور virtualedu چاپ بنر وبلاگ رضا محبی قم | بلاگ دستگاه پولیشر روپس-rupes bigfoot کتاب و فلسفه شرکت حمل ونقل بین المللی برای مطالب به روز هر روز با ما همراه باشید وبلاگ شرکت کارانس ایرانیان وبلاگ شخصی حامد موقری