✍ مواد لازم:
شکر .8قاشق سوپخوری
شیر .1/2 پیمانه
آب ولرم.1/2 پیمانه
روغن مایع 2قاشق غدا خوری
خمیر مایه2قاشق غذاخوری
کره .1/3پیمانه
نمک خیلی کم
تخم مرغ .2عدد
آرد .درحدی که بدست نچسبه
✍مواد کرم:
شکر .1پیمانه سرخالی
شیر1و1/2پیمانه
وانیل شکری.1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت.1/4پیمانه
کره 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه یک سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم من بادستم پهن کردم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحتت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم
کرم
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
درباره این سایت