✍ مواد لازم:
شکر .8قاشق سوپخوری
شیر .1/2 پیمانه
آب ولرم.1/2 پیمانه
روغن مایع 2قاشق غدا خوری
خمیر مایه2قاشق غذاخوری
کره .1/3پیمانه
نمک خیلی کم
تخم مرغ .2عدد
آرد .درحدی که بدست نچسبه

✍مواد کرم:
شکر .1پیمانه سرخالی
شیر1و1/2پیمانه
وانیل شکری.1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت.1/4پیمانه
کره 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه یک سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم من بادستم پهن کردم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحتت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم 
کرم
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نکات تناسب اندام اَللّهُمَّ اَعِنَّا عَلی تَأدِیَةِ حُقوقِهِ اِلَیْه توس بازار اخبار دنیا دوربین های کانن و نیکون sogand لوله بازکنیوتخلی چاه در تهران زناشویی برتر